Den Blå Planet

Shows

Oceans Daily & Havfruen Karin

 Events

Den Blå Planet præsenterer: `Havfruen, Fakta om Myten´

Hver d. 3 lørdag i måneden kl. 12.00 ved oceanet. Se mere her: 

Havfrue Veninder: 

Havfruen Julie Sørensen,  Havfruen Rikke Hansen og Havfruen Nina Kofoed, har nu alle to i flere år trænet med Havfruen Karin, - og man kan roligt sige at de alle er blevet gode hav-veninder. Rikke og Julie har sågar lavet deres egne smukke havfruehaler af silicone, - de ser derfor mindst ligeså ægte ud som Karins, og hvis ikke det er Karin der dykker i showet "Havfruen, Fakta om Myten", på Den Blå Planet, så kan du være sikker på at det er enten Julie, Nina eller Rikke. 

 

Oceans Daily og jeg, Havfruen Karin laver pop-up events for at sætte fokus på FN´s Verdensmål nr. 14 “Livet i Havet”

 

 

Kom og mød Havfruen, tal med Oceans Daily. Tag et billede af selfie og hav det sjovt, imens du lærer noget! 

 

 Hver event tager ca. 1 time. Og har forskellige temaer som Skrald, Overfiskeri, bifangst og ´Hvad kan du selv gøre´: 

 

Vi mener at man skal fokusere på at vælge den fremtid man gerne vil have, frem for at flygte og frygte den fremtid som der måtte komme, - altså derfor må vi alle tage aktive valg og starte et sted hver i sær.

 

Jeg håber at kunne inspirere frem for at formane, - og måske får jeg nogle gode ideer til hvad jeg selv kan gøre undervejs!? Kom og  mød os og del dine gode ideer med os! 

 

 Vi mener at det er vigtigt at man som enkeltperson får redskaber og viden til at gøre en forskel for havet, men er udemærket godt klar over uoverskuelighedsfaktoren i en travl hverdag - derfor vil vi gerne komme med konkrete forslag, -  i kan læse mere og holde jer opdaterede på OceansDaily.com

Oceans Dailys præsenterer Havfruen Karin